zaluzhniy-proviv-rozmovu-z-nachalnikom-obyednanogo-shtabu-zs-frantsiyi-obgovorili-potrebi-ukrayinskikh-biytsiv

Залужний провів розмову з начальником Об'єднаного штабу ЗС Франції: обговорили потреби українських бійців

 • 322312 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний повідомив, що провів телефонну розмову з начальником Об‘єднаного штабу Збройних Сил Франції генералом армії Тьєрі Бюркаром. Вони обговорили поточну обстановку в зоні бойових дій, а також потреби українських бійців, інформує УНН.

Деталі

Головнокомандувач зазначив, що розповів французькому колезі про всі напрямки, де тривають оборонні та наступальні операції України. Крім цього, він відзначив стійкість та героїзм українських воїнів, які відбивають атаки росіян та "попри щільність ворожих інженерних загороджень, кратну перевагу противника у повітрі, живій силі, артилерії та снарядах, продовжують просуватися вперед".

Цитата

"У розмові з генералом Бюркаром окремо зупинилися на потребах українського війська та на питанні підготовки наших військовослужбовців на території Франції. Подякував союзникам за підтримку, домовилися залишатися на зв'язку та спільно докладати зусиль задля деокупації України", - заявив Залужний.

Нагадаємо

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів телефонну розмову з головою Об'єднаного комітету начальників штабів США, генералом Марком Міллі, під час якої проінформував про ситуацію на лінії фронту та плани російських загарбників.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Вбили добровольця ДФТГ: двох обвинувачених взяли під варту

     • 390666 переглядiв