zahybel-cholovika-ta-yoho-4-richnoho-syna-cherez-ataku-rf-na-kyivshchynu-rozpochato-rozsliduvannia

Загибель чоловіка та його 4-річного сина через атаку рф на Київщину: розпочато розслідування

 • 44699 переглядiв

Офіс Генпрокурора розпочав розслідування вбивства 4-річного хлопчика та його батька внаслідок нічної атаки рф на Київщину. Ще троє осіб, включаючи дитину, поранені, пошкоджено будинки та транспортні засоби.

Офіс Генпрокурора розпочав досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни через вбивство росією 4-річного хлопчика та його батька, а також трьох поранених. Про це повідомили в Офісі Генпрокурора, пише УНН.

"4-річний хлопчик та його батько загинули, ще 3 людей, в тому числі дитина, постраждали внаслідок нічної атаки рф на Київщину - розпочато розслідування", - пишуть у Офісі Генпрокурора.

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 11 серпня збройні сили рф здійснили повітряну атаку на Київську область.

У Броварському районі внаслідок цієї атаки загинули 4-річна дитина та її батько. Троє інших осіб, серед яких 12-річний хлопчик, отримали різні травми та були госпіталізовані.

Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди та транспортні засоби.

Прокурори, слідчі та експерти фіксують черговий воєнний злочин рф.

Нагадаємо

Київська область уночі зазнала атаки російських військ безпілотниками. Через уламки одна людина поранена, пошкоджено 22 приватних будинки. Сили ППО збили ворожі цілі, тривога тривала понад 8 годин.

Популярні

Новини по темі