zaharbnyky-vykorystovuiut-pratsiu-nepovnolitnikh-na-okupovanykh-terytoriiakh-ukrainy-tsentr-natssprotyvu

Загарбники використовують працю неповнолітніх на окупованих територіях України - Центр нацспротиву

 • 20106 переглядiв

російські окупанти примусово відправляють неповнолітніх з окупованих територій України працювати на будівництвах, в полях, медсестрами в медичних установах росії.

російські окупанти використовують працю неповнолітніх на тимчасово окупованих територіях, примусово-добровільно відправляючи на будівництва, поля та санітарами в медзаклади. Про це повідомляють у Центрі національного спротиву, пише УНН.

14 трудових загонів для роботи на будівництвах організували на Донбасі. Складаються вони із дітей та молоді, які впродовж літнього періоду працюватимуть у різних регіонах рф,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що участь у таких літніх "розвагах" стала примусово-добровільною. Кремлівські куратори поставили план для місцевих окупаційних адміністрацій – організувати та забезпечити щонайменше тисячу юних "добровольців".

Окрім будівництва, дівчата та хлопці будуть залучатися до обробки полів. А ще доведеться працювати санітарами у медичних закладах.

Нагадаємо

росіяни планують цього літа провести в окупованих містах України молодіжний форум під назвою "Південь молодий", метою якого є ідеологічна обробка місцевої молоді за допомогою кремлівської пропаганди та псевдоінтелектуальних виступів.

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі