zachepyly-soniachni-paneli-linii-elektroperedach-y-hazohony-voroh-byv-po-nikopolshchyni-dronamy-kamikadze-ta-artyleriieiu

Зачепили сонячні панелі, лінії електропередач й газогони: ворог бив по Нікопольщині дронами-камікадзе та артилерією

 • 21259 переглядiв

За даними голови Дніпропетровської ОВА, атаки на Нікопольщину не вщухають. Ворог бив дронами-камікадзе та артилерією. Цілив по інфраструктурі й житловій забудові.

Армія рф продовжує атакувати Нікопольський район, що на Дніпропетровщині. Пошкоджені промислове та комунальне підприємства, зачепило сонячні панелі, лінії електропередач й газогони. Про це повдіомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

"Атаки на Нікопольщину не вщухають. Ворог бив дронами-камікадзе та артилерією. Цілив по інфраструктурі й житловій забудові. Протягом дня найбільше потерпав райцентр. Гатив агресор і по Мирівській громаді", - повдіомив Лисак.

За його словами, пошкоджені промислове та комунальне підприємства. Понівечені 2 п’ятиповерхівки, 14 приватних будинків, 7 господарських споруд, парники. Побиті 5 авто і екскаватор. Зачепило 10 сонячних панелей, лінії електропередач й газогони.

"Всюди – без загиблих та постраждалих", - резюмував голова ОВА.

На Дніпропетровщині ППО збила ворожий шахед18.06.24, 23:45

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вдарили трьома КАБами: у Харкові постраждала жінка

     • 18298 переглядiв

    В Одеській області чули вибухи

     • 18799 переглядiв