zaareshtuvali-chleniv-ozbroyenoyi-bandi-yaka-grabuvala-valyutnikiv

Заарештували членів озброєної банди, яка грабувала валютників

 • 7736 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. На Донечччині суд арештував учасників озброєної банди, які виманювали у безлюдні місця, начебто під приводом обміну великої суми коштів, мешканців Донеччини, які займались валютними операціями, та за допомогою погроз застосування вогнепальної зброї, бейсбольних бит і ножів відбирали у них грошові кошти. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Донецької області.

"Суд обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави чотирьом мешканцям Слов’янська та Краматорська, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбійний напад з метою заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров'я особи, вчинений за попередньою змовою групою осіб)" КК України, - йдеться у повідомленні.

Наразі чоловіки перебувають у слідчому ізоляторі, досудове розслідування триває.

Раніше УНН повідомляв, що на Донеччині затримали банду, що кілька років вчиняла напади на валютників на півночі регіону.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В аеропорту "Жуляни" не знайшли вибухівку

     • 15730 переглядiв

    "Нафтогаз" назвав вартість збільшення видобутку газу

     • 10296 переглядiв

    У Львові від грипу померло ще двоє людей

     • 13112 переглядiв