ukenru
za-vikhidni-u-kiyivskiy-oblasti-stalosya-100-dtp

За вихідні у Київській області сталося 100 ДТП

 • 9958 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. Протягом вихідних на дорогах Київської області сталося 100 ДТП. Троє людей отримали тілесні ушкодження, ще троє осіб від отриманих травм загинули. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції в Київській області.

"Упродовж суботи та неділі на дорогах столичної області працівники поліції задокументували сотню дорожніх аварій, де 3 людей отримали тілесні ушкодження, а ще троє громадян, на жаль, від отриманих травм померли. Основні причини аварій – недотримання швидкісного режиму та правил маневрування", - йдеться у повідомленні.

Так, за даними поліції, у Білоцерківському районі на автодорозі між селами Озерна – Мала Вільшанка водій автомобіля Mercedes Vito не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автобусом "ЛАЗ".

У результаті дорожньої пригоди водій автівки Mercedes від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. Пасажир іномарки, жінка 1967 року народження, померла у реанімаційному відділенні лікарні.

У Макарівському районі, у селі Наливайківка, місцевий житель, керуючи автомобілем Mercedes-Benz, скоїв наїзд на пішохода, який вибіг на проїжджу частину дороги. Внаслідок ДТП 68-річний чоловік від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні.

У Кагарлицькому районі житель м. Миколаїв, керуючи автомобілем "КАМАЗ-5410", не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого зіткнувся з автомобілем "КАМАЗ 53212", який рухався у тому ж напрямку. Водій першої вантажівки отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому пальців на нозі.

Як повідомляв УНН, на Закарпатті зіткнулися п'ять авто, у результаті аварії сім людей госпіталізовано. 

Нагадаємо, за добу у Київській області зареєстрували 40 ДТП.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП