ukenru
za-vbivstvo-viyskovogo-zsu-inozemtsya-zasudili-do-11-rokiv-pozbavlennya-voli

За вбивство військового ЗСУ іноземця засудили до 11 років позбавлення волі

 • 9673 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. За результатами судового розгляду Дніпровським районним судом міста Києва оголошено вирок, за яким 31-річного іноземця визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 296 КК України, та засуджено до 11 років позбавлення волі. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури м. Києва. 

"За участі Київської місцевої прокуратури №4 у суді оголошено обвинувальний вирок 31-річному громадянину Азербайджану, який в ніч на 1 лютого поточного року вбив військовослужбовця в одному зі столичних ресторанів. За результатами судового розгляду Дніпровським районним судом міста Києва оголошено вирок, за яким 31-річного іноземця визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 296 КК України, та засуджено до 11 років позбавлення волі", - сказано у повідомлені. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лисичанську вбили військовослужбовця ЗСУ

Як вже повідомлялось, під час конфлікту у розважальному закладі між двома групами відпочиваючих, один з чоловіків вихопив ніж та наніс 21-річному військовослужбовцю, який перебував там у поза службовий час, смертельне поранення в шию.

Вчинивши вбивство, зловмисник втік з місця події. Проте за результатами комплексу оперативно-розшукових заходів 03.02.2018 був затриманий правоохоронцями у місті Запоріжжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік, у якого стріляли в центрі Києва, помер

Українські Національні Новини

Кримінал та НП