za-utochnenoiu-informatsiieiu-okupanty-tsiiei-suboty-zapuskaly-rakety-z-akvatorii-chornoho-moria-a-ne-z-azovskoho-pletenchuk

За уточненою інформацією, окупанти цієї суботи запускали ракети з акваторії Чорного моря, а не з Азовського - Плетенчук

 • 18627 переглядiв

Згідно з оновленою інформацією, в суботу ввечері російські окупанти запустили ракети з Чорного моря, а не з Азовського, при цьому в Чорному морі залишився один порожній корабель-носій, а в Азовському морі залишилося два авіаносці з 16 крилатими ракетами "Калібр".

За уточненою інформацією, в ніч на суботу окупанти запускали ракети з акваторії Чорного моря, а не з Азовського моря, як про це повідомлялося раніше. Наразі в Чорному морі перебуває один корабль носій, але він порожній. В Азовському морі залишилося два носія крилатих ракет типу "Калібр", на борту яких може бути до 16 ракет.

Про це в ефірі телемарафону у понеділок розповів речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук, передає УНН.

Деталі

За уточненою інформацією, то минулого разу вони запускали ракети все ж таки з Чорного моря, а не з Азовського. Зараз там знаходиться порожній підводний човен проєкту "Варшавянка". Фактично в Чорному морі зараз один корабль носій, але він порожній. З Азовського моря вийшов носій вчора та повернувся до пункту базування в новоросійськ. Там зменшена кількість до двох носіїв крилатих ракет типу "Калібр". Вважаємо, що там до 16 ракет на борті може бути

- сказав Плетенчук.

Нагадаємо

Раніше Плетенчук заявляв, що у ніч на суботу, 22 червня, російські окупанти запустили чотири ракети з акваторії Азовського моря. росіяни використовують Азовське море, вважаючи більш безпечнішою акваторією, ніж Чорне море. 

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Понад 1300 людей загинули під час хаджу на тлі рекордної спеки

     • 15720 переглядiв

    В Одесі прогримів вибух на тлі повітряної тривоги

     • 23326 переглядiв

    Дощі і грози та до 33° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 14494 переглядiв