za-ostannii-period-pasazhyropotik-na-vyizd-z-ukrainy-deshcho-zris-demchenko

За останній період пасажиропотік на виїзд з України дещо зріс - Демченко

 • 13215 переглядiв

Пасажиропотік з України дещо збільшився з 85 000 до 95 000-100 000 осіб на день, в основному це жінки, діти та люди похилого віку.

Якщо раніше пасажиропотік на виїзд з України тримався на рівні 85 тис. осіб за добу, то за останні дні він дещо зріс та тримається на рівні 95-100 тис. осіб за добу. Основна категорія хто перетинає кордон - жінки, діти та люди похилого віку. Про це в ефірі телемарафону розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, передає УНН.

Деталі

За останній період пасажиропотік дещо зріс. Якщо раніше він тримався на рівні 85 тис. осіб за добу, то за останні дні він тримається на рівні 95-100 тис. осіб за добу. Фактично певне збільшення є і певна перевага відмічається на виїзд з України. Основна категорія тих, хто перетинає кордон - це жінки, діти, люди похилого віку, бо частка чоловіків є невеликою від загального пасажиропотоку. Треба пам’ятати, що чоловіки можуть перетинати кордон виключно з дотриманням тих правил, які діють на час воєнного стану

- сказав Демченко.

Нагадаємо

Спроби незаконного перетину кордону продовжуються і надалі, але суттєвої динаміки до збільшення не спостерігається. Найбільше спроб незаконного перетину кордону фіксується на кордоні з Молдовою та Румунією.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Повітряні Сили збили 7 із 14 ракет і 17 ударних дронів

     • 29320 переглядiв

    На Дніпропетровщині сили ППО знищили п’ять шахедів

     • 30426 переглядiв

    МАГАТЕ: поблизу окупованої ЗАЕС лунали вибухи

     • 123713 переглядiв