za-minuliy-misyats-prityagnulo-do-vidpovidalnosti-476-osib-nabu

За минулий місяць притягнуто до відповідальності 476 осіб – НАБУ

 • 10513 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Національне антикорупційне бюро під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, за минулий місяць, притягнули до відповідальності 476 осіб. Про це повідомляє прес-служба НАБУ, передає УНН.

"166 осіб підозрюються у вчиненні правопорушень, факти яких розслідують детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Ще 310 осіб притягнуті до відповідальності як обвинувачені у справах щодо топ-корупції. Такими є підсумки роботи НАБУ і САП станом на кінець січня 2019 року", - йдеться у повідомленні.

У відомстві додали, що наразі у роботі детективів — 693 кримінальні провадження. У 180 справах, розслідування яких НАБУ і САП завершили, суд має ухвалити рішення. В тому числі й у кількох справах, скерованих до суду у січні: стосовно екс-керівника Держекологічної інспекції, якому інкримінується декларування недостовірної інформації, та стосовно викритого на хабарі співробітника Генеральної прокуратури України.

Як повідомляв УНН, Національне агентство з питань запобігання корупції склало рейтинг топ-порушень антикорупційного законодавства у січні 2019 року.

Нагадаємо, детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили сімом особам про підозру у заволодінні 93,27 млн грн ПАТ "Укрзалізниця".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Латвії відкриється штаб Північної дивізії НАТО

     • 10531 переглядiв

    Нетаньяху не зміг вилетіти з Польщі через поломку літака

     • 7983 переглядiв

    У Кривому Розі виявили нарколабораторію

     • 12221 переглядiв