za-dobu-voroh-zavdav-maizhe-sotniu-aviatsiinykh-udariv-sytuatsiia-na-fronti

За добу ворог завдав майже сотню авіаційних ударів: ситуація на фронті

 • 31157 переглядiв

Протягом минулої доби відбулося 58 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 6 ракетних та 97 авіаційних ударів, здійснив 121 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це йдеться у ранковому зведенні Генерального штаба ЗСУ, повідомляє УНН.

Минулої доби російські окупанти завдали чергового авіаційного удару, застосувавши 14 БпЛА типу "Shahed-136/131". Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 11 ворожих дронів.

В зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця" на Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито 6 атак ворога біля Синьківки Харківської області.

На Лиманському напрямку українські воїни відбили 4 атаки окупантів  поблизу Тернів, східніше Діброви Донецької області та ще 5 атак в районах Макіївки, Серебрянського лісництва Луганської області.

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито 7 атак противника неподалік Васюківки, Богданівки, Іванівського та Кліщіївки Донецької області.

В зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку Сили оборони протягом минулої доби відбили 4 атаки ворога в районі Авдіївки та ще 8 атак поблизу Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку українські оборонці продовжують стримувати окупантів біля Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області, де відбито 9 атак.

На Шахтарському напрямку нашими захисниками відбито 2 атаки ворога південніше Золотої Ниви та східніше Старомайорського Донецької області.

На Запорізькому напрямку наші воїни відбили атаку противника в районі Роботиного Запорізької області.

В зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують заходи із розширення плацдарму. Протягом минулої доби противник здійснив 7 безуспішних штурмів позицій українських військ.

"Протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 6 районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ударів по 1 району зосередження особового складу противника", - йдеться у зведенні Генерального штабу.

Ситуація на Сіверському та Бахмутському напрямках залишається напруженою: Сирський відвідав бригади на Донеччині22.01.24, 18:38

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сили ППО вночі знищили 11 «шахедів»

     • 31541 переглядiв

    Як зробити фізичні вправи звичкою: перерахували 6 порад

     • 61787 переглядiв

    Гігант інтернет-торгівлі eBay звільняє 1 000 працівників

     • 38668 переглядiв