ukenru
za-dobu-u-zoni-oos-zafiksovano-tri-vorozhikh-obstrili-1

За добу у зоні ООС зафіксовано три ворожих обстріли

 • 8365 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. З початку поточної доби у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано три збройні провокації з боку бойовиків. Про це повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузяник, передає УНН.

"Станом на 12.00 сьогодні противник продовжує не дотримуватися режиму перемир’я: від початку поточної доби в районі проведення операції зафіксовано три збройні провокації з боку російсько-окупаційних військ", - зазначив Мотузяник.

Так, два ворожі обстріли сталися цієї ночі в районі н.п. Піски і Водяне, де окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів.

Ще одна збройна провокація зафіксована о 8:00 біля с. Південне – там противник застосував міномети 82-го калібру, витративши три боєприпаси, та ведучи вогонь з СПГ.

На цей ворожий обстріл українські захисники відповіли вогнем з озброєння БМП та піхотної зброї, у решті випадків — не реагували.

"Зазначу, що з початку цієї доби один український захисник зазнав поранення, однак стан його здоров’я цілком задовільний. Наразі він отримує медичну допомогу від наших військових лікарів", - повідомив Мотузяник.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики здійснили 17 обстрілів позицій українських військових.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП