z-pochatku-roku-kordon-peretnulo-237-mln-osib-v-obokh-napriamkakh-dpsu

З початку року кордон перетнуло 23,7 млн осіб в обох напрямках - ДПСУ

 • 14258 переглядiв

З початку року 23,7 млн осіб перетнули український кордон в обох напрямках. Найбільша активність спостерігалася влітку, з переважанням жінок, дітей, людей похилого віку та іноземців серед подорожуючих.

З початку року 23,7 мільйона осіб перетнули український кордон в обох напрямках, найбільша активність спостерігалася в літні місяці.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Пасажиропотік досить великий. З початку року, кордон перетнуло 23,7 млн осіб в обох напрямках. Найбільші показники маємо в літні періоди

- каже Демченко.

Для порівняння він навів приклад, що у травні кордон перетнуло 2,7 млн осіб, у червні цей показник був 3,3 млн, в липні 3,9 млн, а у серпні понад 4 млн осіб перетнуло кордон.

Найчастіше перетинають кордон жінки, діти, люди похилого віку та іноземці. Кількість чоловіків, які мають право на перетин кордону і які перетинають кордон на виїзд і на вʼїзд досить несуттєва

- каже Демченко.

 Нагадаємо

Пасажиропотік на кордоні й далі залишається досить високим. Але ще починаючи з кінця липня й протягом серпня зафіксовано більше днів, коли громадяни перетинають кордон більше на в’їзд в Україну, ніж на виїзд.  

Ірина Колеснік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Атлетка Ботурчук здобула бронзу на Паралімпіаді-2024

     • 91519 переглядiв

    У Херсоні сталися перебої зі світлом через ворожі обстріли

     • 20305 переглядiв