z-momentu-zapusku-rezerv-nadiishlo-40-tysiach-zvernen-cherez-problemy-iz-dodatkom

З моменту запуску Резерв+ надійшло 40 тисяч звернень через проблеми із додатком

 • 14201 переглядiв

З моменту запуску Резерв+ було отримано понад 40 000 звернень від громадян, з яких 11 000 стосувалися відсутніх даних, а 7 500 - застарілих даних у реєстрі.

З моменту запуску додатку Резерв+, було отримано понад 40 тисяч звернень від громадян, з яких 11 тисяч стосуються відсутності даних у реєстрі, а 7,5 тисячі звернень пов’язані з неактуальністю даних. Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко в ефірі телемарафону, передає УНН.

З початку функціонування додатку Резерв+, надійшло близько 40 тисяч звернень від громадян. Найчастіше звертаються через відсутність даних у реєстрі – це близько 11 тисяч звернень, або не актуальності даних – це 7, 5 тисяч звернень

- каже Черногоренко.

Вона розповідає, що найбільше звернень щодо технічного аспекту роботи застосунку – це неможливість зареєструватись.

"Це проблема, або зі сторони банку, або технічна проблема на нашій стороні. Ми дуже швидко на це реагуємо. Також були звернення з-за кордону, а саме через неможливість авторизуватись через BankID", - розповідає Черногоренко.

Нагадаємо

МОУ пропонує громадянам, які стикнулися зі складностями під час оновлення даних у додатку Резерв+, звернутися в технічну підтримку для отримання детальних інструкцій.

Популярні

Новини по темі

У Міноборони розповіли, як працюватиме е-бронювання

 • 12880 переглядiв

На Херсонщині через ворожі атаки виникло 15 пожеж - ДСНС

 • 29888 переглядiв