ukenru
z-karpat-do-kiyeva-vivezut-150-tonn-snigu-dlya-oblashtuvannya-girki-dlya-lizhnikiv

З Карпат до Києва вивезуть 150 тонн снігу для облаштування гірки для лижників

 • 12885 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. З Карпат до Києва вивезуть 150 тонн снігу для облаштування гірки для сноубордистів та лижників. Про це повідомив голова Шевченківської райдержадміністрації Києва Олег Гаряга на своїй сторінці у Facebook, інформує УНН.

«…. цьогоріч зима нас не балує снігом тож із Карпат 5-ма вантажівками у кожній везуть по 30 тонн снігу під тентом зі спеціальним температурним режимом (за кошти спонсорів заходу). У разі потреби будуть залучені додаткові заходи для підтримки належного рівня снігового покрову», - написав Гаряга.

За його словами, сніг використають для трампліна висотою у 5-поверховий будинок , який встановлюють у центрі Києва біля арки Дружби народів.

«Так, 15-метрові гірки, 150 тонн снігу та змагання серед професійних лижників і сноубордистів!Завтра відкриваємо найбільшу у Європі снігову гірку Snow Fest!!!На трамплінах висотою у п‘ятиповерховий будинок будуть змагатися професійні лижники і сноубордисти із 7 країн. Локація буде відкрита з 11:00 до 23:00. Обидва дні змагання стартують о 13:00», - зазначив Гаряга.

Також, Гаряга додав, що проект реалізовується в рамках «Громадського бюджету» та вхід безкоштовний.

Нагадаємо, збірна України стала призером домашнього ЧС з хокею серед 20-річних.

Українські Національні Новини

Спорт