z-1-sichnya-ukrposhta-znizit-tarifi-na-vidpravku-posilok-u-polschu-na-75-smilyanskiy

Укрпошта з січня знизить тарифи на відправку посилок у Польщу на 75% - Смілянський

 • 801092 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський повідомив, що тарифи на відправку посилок до Польщі через EMS-сервіс акціонерного товариства з 2023 року будуть знижені на 75%, інформує УНН.

Цитата

"Щойно підписав наказ, щоб з 1 січня тарифи на відправку посилок в Польщу через EMS-сервіс "Укрпошти" були знижені на 75%. Посилка до 1 кг буде коштувати десь 6 дол. / ≈ 240 гривень. Відправити можна буде до майже будь-якого відділення Пошти Польської. Терміни доставки 7-14 днів", - зазначив він.

Деталі

Також, за його словами, нові тарифи будуть доступні і для українських підприємців, що дозволить розширити горизонти для продажу української продукції.

"Але наказ – верхівка айсбергу. Цьому передувала кропітка робота, яка почалась з нашої ініціативи та була підтримана президентом України під час його чисельних перемовин з президентом Польщі. А зараз - уже реалізована завдяки спільній роботі нашої найкращої міжнародної команди у співпраці з Поштою Польщі. Дякую колегам, що пішли на зустріч і зробили пересилання посилок доступнішим для наших громадян", - сказав очільник Укрпошти.

Доповнення

Укрпошта анонсувала випуск завершальної поштової марки цього року "Щедрик. Carol of the Bells", продаж якої стартував 23 грудня.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни поранили ще двох мирних жителів Донеччини

     • 279260 переглядiв