ye-poboiuvannia-shcho-navit-voseny-kyiany-ne-zmozhut-vykorystaty-syniu-hilku-metropolitenu-vitrenko

Є побоювання, що навіть восени кияни не зможуть використати синю гілку метрополітену - Вітренко

 • 16460 переглядiв

За словами депутата Київської міської ради Андрія Вітренка, існують побоювання, що навіть восени кияни не зможуть користуватися синьою гілкою метро через триваючі складні ремонтні роботи в тунелі.

Станом на сьогодні на синій гілці метро ведуться додаткові роботи, які збільшують міцність тих елементів прохідного тунелю, які потребують ремонту. Є побоювання, що восени кияни не зможуть користуватися синьою гілкою метро. Про це повідомив в ефірі телемарафону депутат Київської міської ради Андрій Вітренко, передає УНН.

Сьогодні вже 27 червня і вже 20 днів, як ця синя гілка мала працювати, як нам обіцяли з самого початку. Станом на сьогодні там ведуться додаткові роботи, які збільшують міцність тих елементів прохідного тунелю, який потребував ремонту. Але всі вже бачать, що, на жаль, роботи є надскладні. Причини, які озвучені, не витримують жодної критики і я дуже сильно побоююсь того, що навіть восени кияни не зможуть використати цю синю гілку метрополітену,

- сказав Вітренко.

Нагадаємо

На початку грудня минулого року сталася розгерметизація та затоплення тунелю метрополітену. Тому 6 станцій "синьої гілки" метро були зачинені щонайменше на 6 місяців.

Згодом між станціями "Теремки" та "Деміївська" у Києві запрацював "човниковий рух" поїздів.

Популярні

Новини по темі

Удар по Харкову: ворог поцілив у вищий навчальний заклад

 • 18447 переглядiв

У Харкові пролунав вибух - мер

 • 19725 переглядiв

Україна та ЄС підписали безпекову угоду

 • 23282 переглядiв