Деталі
1. Зробіть необхідний запас питної води та знайдіть найближчі до вашого будинку бювети;
2. Підготуйте запас харчових продуктів, які не потребують особливих умов зберігання (хліб, печиво, бублики, консерви тощо);
3. Намагайтеся готувати харчові продукти в невеликій кількості, щоб не зберігати їх довго;
4. Купуйте в магазинах продукти, які найменше втрачають якість без холодильника (молоко тривалого зберігання в тетрапаках, сирокопчені ковбаси тощо);
5. Придбайте термопакети з холодоелементами;
6. За можливості робіть запас гарячих напоїв у термосах;
7. У разі відключення світла у намагайтеся рідше відкривати холодильник. Також продукти можна зберігати на балконі. За даними Держпродспоживслужби, швидкопсувна продукція, як привило, зберігається за температури +4°С.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як безпечно користуватися портативними газовими плитками: українцям дали поради