yak-sanktsiyi-proti-vagnerivtsiv-dopomozhut-posiliti-izolyatsiyu-rf-poyasniv-tsentr-stratkomu

Як санкції проти "вагнерівців" допоможуть посилити ізоляцію рф - пояснив Центр страткому

 • 864476 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Визнання ПВК «вагнер» злочинною організацією наближає світ до надання росії статусу держави-спонсору тероризму. Про це повідомив Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передає УНН.

Цитата

«У США збираються визнати російську приватну військову компанію «вагнер» “транснаціональною злочинною організацією” і запровадити проти неї додаткові санкції. Ця кваліфікація має під собою всі підстави, зважаючи на її протизаконну діяльність в Україні, Сирії, на Балканах, в Африці та інших регіонах світу. «вагнер» – інструмент проксі-війни рф проти демократичного світу. Слово “приватна” у назві компанії не відповідає її суті – засновник ПВК пригожин говорив, що отримує державне фінансування», – йдеться в повідомленні.

Деталі

Як пояснює Центр стратегічних комунікацій, нові санкції проти російських найманців і тих держав, що надають їм підтримку, посилять ізоляцію рф. Адже «вагнер» – це яскравий приклад того, як москва толерує відверте беззаконня, культ насильства та кримінальну етику.

Тому нова юридична кваліфікація «вагнера» наблизить до визнання її США терористичною організацією, а рф – державою-спонсором тероризму, вказують у Центрі стракому.

Нагадаємо

Міністерство фінансів США визнає російську організацію найманців Wagner Group "транснаціональною злочинною організацією".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На півдні окупанти замінували площу в майже 900 тисяч гектар

     • 908612 переглядiв

    Берлін каже, поставки Leopard не виключаються

     • 927511 переглядiв

    Мультипредметний тест не замінить ЗНО повністю – МОН

     • 1108582 переглядiв