vybukh-pered-synahohoiu-u-frantsii-postrazhdav-politseiskyi

Вибух перед синагогою у Франції: постраждав поліцейський

 • 13953 переглядiв

У Ла-Гранд-Мотт біля синагоги вибухнув газовий балон в автомобілі, загорілися дві машини. Вогонь перекинувся на двері синагоги. Постраждав поліцейський. Президент Макрон назвав подію "терористичним актом", влада мобілізувала ресурси для пошуку злочинця.

У Франції перед синагогою стався вибух, внаслідок якого постраждав поліцейський. Президент Еммануель Макрон назвав подію "терористичним актом", наразі правоохоронці розшукують злочинця. Про це УНН повідомляє із посиланням на Bild. 

Деталі

Як повідомляється, перед синагогою в Ла-Гранд-Мотт неподалік від Монпельє загорілися дві машини. В одному з автомобілів вибухнув газовий балон. Вогонь перекинувся на двері синагоги. Зазначається, що у самій будівлі ніхто не постраждав.

Для пошуку злочинця було мобілізовано всі ресурси. Президент Франції Еммануель Макрон назвав подію "терористичним актом".

Йонатан Арфі, президент єврейської організації CRIF у Франції, вказав, що вибух прогримів у той момент, коли можна було очікувати на прибуття вірян до синагоги. На його думку, це не просто атака на синагогу, а спроба вбивства євреїв.

У Німеччині на фестивалі чоловік з ножем напав на людей: троє загиблих24.08.24, 00:58

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Вибух перед синагогою у Франції: постраждав поліцейський

     • 13953 переглядiв

    Над Курдюмівкою на Донеччині замайорів Прапор України

     • 26076 переглядiв