vybukh-na-oboronnomu-zavodi-u-frn-poperedno-prychynoiu-nazyvaiut-neshchasnyi-vypadok

Вибух на оборонному заводі у ФРН: попередньо, причиною називають нещасний випадок

 • 8816 переглядiв

На підприємстві Diehl Defense у Тройсдорфі стався вибух, імовірно через нещасний випадок. Двоє робітників серйозно поранені, один зник безвісти, пошкоджено будівлю в місті.

Вибух на підприємстві з виробництва вибухівки в німецькому Тройсдорфі міг стати наслідком нещасного випадку на виробництві, пише DW, передає УНН

Деталі 

Як повідомляє видання, вибух на заводі Diehl Defenсe стався від Бонна у федеральній землі Північний Рейн-Вестфалія о 9.30. 

На місці працюють пожежники і рятувальники - задіяно два вертольоти і кілька машин швидкої допомоги. Представники концерну Diehl Defenсe підтвердили факт вибуху на території компанії. 

Згідно з попередніми даними поліції, вибух міг стати наслідком нещасного випадку на виробництві. 

У Німеччині прогримів вибух на підприємстві з виробництва вибухівки - BILD 30.08.24, 14:02

Двоє робітників дістали серйозні поранення. Їх доправили в лікарню. Зазначається, що ще одна людина зникла безвісти. Крім того, внаслідок вибуху постраждала одна з будівель у Тройсдорфі.

Концерн Diehl є одним із виробників оборонної продукції, яку ФРН постачає в Україну. Найвідоміша така продукція Diehl - системи ППО IRIS-T.

Доповнення 

У травні на іншому підприємстві Diehl Defenсe в Берліні сталася велика пожежа. За даними страхової компанії, причиною загоряння стала технічна несправність. Пізніше втім з'явилися публікації про можливу диверсію.

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Харків під ударом ворожих КАБів: у місті пролунали вибухи

     • 18966 переглядiв