vtorgnennya-v-ukrayinu-rosiyski-siloviki-nezadovoleni-provedennyam-tankovogo-biatlonu-pid-moskvoyu

Вторгнення в Україну: російські силовики незадоволені проведенням танкового біатлону під Москвою

 • 218074 переглядiв

Деталі

Колишній офіцер ФСБ і "міністр" так званої "ДНР" Ігор Гіркін, який був прихильником повномасштабного вторгнення росії в Україну, почав відверто критикувати політику Кремля щодо ведення війни, повідомляють розвідники.

Зазначається, що 19 серпня Гіркін "неохоче" опублікував похвалу поведінки президента України Володимира Зеленського під час війни. Він порівняв це з ситуацією в росії, де "наприкінці шостого місяця війни, як і раніше, граємо в танковий біатлон і проводимо фестивалі військових оркестрів".

МО Британії вказує, танковий біатлон - гучна кульмінаційна подія російських армійських міжнародних ігор, яка, як і в попередні роки, пройшла під Москвою минулого тижня.

Цитата

"Значна частина російських військових та експертів з безпеки, ймовірно, вважають недоцільним продовжувати залучати сили до військових церемоніальних заходів у мирний час, коли російські війська продовжують зазнавати великих втрат в Україні", - підсумовують розвідники.

Нагадаємо

Попередній звіт МО Британії вказує, що армія рф готова лише до локальних атак, наступного тижня ситуація на фронті істотно не зміниться.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі