vorozhyi-obstril-bohodukhova-na-kharkivshchyni-vzhe-6-poranenykh-sered-yakykh-pidlitok-i-vahitna

Ворожий обстріл Богодухова на Харківщині: вже 6 поранених, серед яких підліток і вагітна

 • 14679 переглядiв

Внаслідок ворожого обстрілу Богодухова на Харківщині загинув 71-річний чоловік, 6 людей поранено. Серед постраждалих - 15-річний хлопець та його вагітна сестра. Окупанти влучили поблизу автобусної зупинки.

Внаслідок сьогоднішньої ворожої атаки по Богодухову Харківської області одна людина загинула, ще шестеро поранено. Серед травмованих - 15-річний підліток та його вагітна сестра. Окупанти влучили, зокрема, поблизу автобусної зупинки. Про це у вівторок повідомили в Офісі Генпрокурора, передає УНН.

За даними слідства, 27 серпня близько 9:30 збройні сили рф здійснили обстріл м. Богодухів. Одне з влучань зафіксовано поблизу автобусної зупинки. Загинув 71-річний чоловік. Троє чоловіків, жінка, 15-річний хлопець та його вагітна сестра отримали поранення

- йдеться у повідомленні ОГП.

Також, як повідомляється, зафіксовано влучання по обʼєкту промисловості, пошкоджено приватні домоволодіння, господарчі споруди, авто.

За попередніми даними, війська рф били по населеному пункту з РСЗВ "Торнадо-С".


Раніше УНН повідомляв, що російські війська вранці 27 серпня атакували два об'єкти інфраструктури в місті Богодухів Харківської області.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні запроваджують принцип "Воюй або працюй" - Шмигаль

     • 18248 переглядiв