vorozhi-shturmi-nadiyi-na-luganschini-prodovzhilisya-ova

Ворожі штурми Надії на Луганщині продовжилися - ОВА

 • 187422 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Штурми Надії у Луганській області з боку російських військ продовжилися, за минулу добу тут зупинено ще дев'ять атак ворога, повідомив у середу голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Цитата

"Штурми Надії з боку росіян продовжилися - за учора зупинені ще дев'ять атак біля цього населеного пункту. Ворог не полишає спроб знайти слабке місце в нашій обороні, намагаючись просунутися уперед тепер вже на цій ділянці фронту", - зазначив Лисогор у Telegram.

Деталі

Зі слів голови ОВА, щоразу, коли доставляють у звільнені села гуманітарну допомогу, вмовляють населення евакуюватися. "Так, жителям Невського роздали свіжий хліб та чергову партію медичних препаратів", - зазначив він.

"Ударів з неба протягом доби завдано в районі Серебрянського лісництва та Білогорівки. Макіївка, Невське та Білогорівка перебували під артилерійським та мінометним вогнем противника", - повідомив голова ОВА.

Щодо тимчасово окупованих територій Лисогор повідомив, що Лисичанськ та Кремінна до опалювального періоду окупантами не підготовлені, а представникам місцевої єпархії росіяни організували курси підвищення кваліфікації від рпц.

Нагадаємо

У ЗСУ вказують, що Лиманський напрямок ворог поки що не зачіпає, імовірно, через те, що раніше він добряче тут отримав на горіхи від Сил оборони і наразі перегруповується та відновлює свої сили, проте, це ненадовго.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворожі штурми Надії на Луганщині продовжилися - ОВА

     • 187422 переглядiв

    США передали Україні близько 20 ракет ATACMS - The New York Times

     • 190559 переглядiв

    Бюджет-2024: парламент провів перше голосування

     • 305156 переглядiв

    ЦАХАЛ заявив про ліквідацію двох командирів ХАМАС

     • 238485 переглядiв