voronchenko-khoche-rozbudovuvati-vms-i-pri-zelenskomu

Воронченко хоче розбудовувати ВМС і при Зеленському

 • 22964 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Адмірал Ігор Воронченко планує продовжувати розбудову Військово-морських сил Збройних сил України (ВМС ЗСУ) і при новому президентові. Про це повідомив сам командувач ВМС ЗСУ адмірал Ігор Воронченко в коментарі кореспонденту УНН.

"Мені таких пропозицій (очолити Генштаб ЗСУ чи Міністерство оборони – ред.) не надходило, я буду служити на своєму місці, і, якщо мені дадуть можливість, довести до кінця розбудову військово-морських сил, буде добре. Поки я займаюсь своєю справою", - зазначив командувач ВМС.

Як зазначив Воронченко, він зокрема не збирається йти у відставку через зміну верховного головнокомандуючого, оскільки присягав на вірність саме народові України.

"Я служу і присягу давав народові України, я не давав присягу Президентові, і якщо у нього буде бажання мене позбавити (посади – ред.), нехай позбавляє", - підкреслив він.

Також він додав, що наразі не бачить альтернативи Віктору Муженку на посаді начальника Генерального штабу.

Нагадаємо, імена кандидатів на посади міністра закордонних справ і міністра оборони новообраний Президент України Володимир Зеленський озвучить після інавгурації.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Воронченко хоче розбудовувати ВМС і при Зеленському

     • 22964 переглядiв

    Іванна Климпуш-Цинцадзе: ЄС не усвідомлює загрозу РФ

     • 10106 переглядiв

    У пожежі на Кіровоградщині загинув чоловік

     • 10729 переглядiв