voroh-vrantsi-obstriliav-zolochiv-na-kharkivshchyni-za-dobu-v-oblasti-cherez-udary-rf-7-postrazhdalykh

Ворог вранці обстріляв Золочів на Харківщині. За добу в області через удари рф 7 постраждалих

 • 31857 переглядiв

Російські війська обстріляли Золочів, пошкодивши будинки та електромережі. За добу в Харківській області внаслідок ворожих обстрілів постраждало 7 людей, включаючи 4 дітей.

російські війська вранці 13 серпня вдарили по  смт Золочів Харківської області,  внаслідок чого пошкоджені будинки та електромережі. Минулої доби через обстріли росіян в області постраждало семеро людей, серед яких четверо дітей. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов, передає УНН

13 серпня 04:30 Богодухівський район, Золочівської ТГ, смт Золочів. В результаті обстрілу з РСЗВ були пошкоджені вікна, фасади будинків та електромережі

- написав Синєгубов у Telegram. 

Зі слів Синєгубова, минулої доби, 12 серпня, ворожі обстріли фіксувались: 

  •  19:26 Богодухівський район, м. Богодухів, за межами Гутянського лісництва внаслідок обстрілу горіла хвойна підстилка.
  •  18:41 Богодухівський район, Богодухівська ТГ, м. Богодухів, відкрита територія. Внаслідок обстрілу горіла трава. Пошкоджено скління вікон та покрівлі 23 приватних будинків. Постраждала 75-річна жінка, а також у 4 дітей віком від кількох місяців до 11 років діагностували гостру реакцію на стрес.
  •  18:41 Богодухівський район, Богодухівська ТГ, с. Москаленки. Внаслідок обстрілу горіла зруйнована господарча споруда та паркан. 
  • 18:30 Богодухівський р-н, с. Заброди. Внаслідок ракетного обстрілу постраждала жінка 49 років.
  •  16:55 Куп'янський район, Кіндрашівська ТГ с. Кіндрашівка. Внаслідок обстрілу горіла трава.
  •  14:16 Ізюмський район, Борівська ТГ, с. Піски-Радьківські. Внаслідок обстрілу горіла хвойна підстилка.
  •  11:20 Чугуївський район, м. Вовчанськ, внаслідок влучання FPV-дрона отримав поранення 72-річний чоловік.

Доповнення 

В обласній прокуратурі додали, що у Богодухові було зафіксовано щонайменше пʼять влучань. Пошкоджено мінімум 30 житлових будинків. Внаслідок ракетних ударів постраждали 7 людей, з них двоє хлопців віком 4 місяців та 5 років і дві дівчинки 2 років 9 місяців та 10 років. Також, за даними прокуратури, за медичною допомогою звернулись три жінки.

На Миколаївщині вночі знищили 10 "шахедів", пошкоджено будівлю13.08.24, 08:16

Популярні

Новини по темі

Маск запропонував допомогти Трампу в разі переобрання

 • 17396 переглядiв