voroh-pochav-zastosovuvaty-rozviduvalni-bpla-u-velykii-kilkosti-yevlash

Ворог почав застосовувати розвідувальні БПЛА у великій кількості - Євлаш

 • 29446 переглядiв

Ворог активно використовує розвідувальні БПЛА для виявлення та націлювання на енергетичні об'єкти та інші об'єкти, прагнучи зруйнувати енергетичний сектор України та ускладнити переживання українцями зими.

Ворог застосовує розвідувальні безпілотні літальні апарати у великій кількості, щоб розвідати території, де знаходяться ті чи інші об'єкти, в тому числі енергетичні. Про це в ефірі телемарафону розповів речник Повітряних сил Ілля Євлаш, передає УНН.

Деталі

Ми бачимо, що ворог застосовує розвідувальні безпілотні літальні апарати у великій кількості. Вони намагаються розвідати території, де знаходяться ті чи інші об'єкти, в тому числі енергетичні, а в подальшому намагаються уразити їх або балістичними ракетами, або керованими авіаційними ракетами", - сказав Євлаш. Він зазначив, що цілі росіян не змінюються. "Загалом ворог залишає акценти на нашій енергетиці, намагається повністю знищити, зруйнувати її, аби українцям було максимально складно пережити цю зиму

- додав Євлаш.

Нагадаємо

В Україні зберігається дефіцит ракет до західних систем ППО, адже країна не виготовляє ці ракети, а тому повністю залежить від підтримки партнерів. 

Павло Башинський

Війна

Популярні

Новини по темі

Уряд призначив нового голову ДСНС

 • 23438 переглядiв