voroh-osnovni-zusyllia-zoseredzhuie-na-pokrovskomu-napriamku-tryvaiut-deviat-boiovykh-zitknen

Ворог основні зусилля зосереджує на Покровському напрямку: тривають дев’ять бойових зіткнень

 • 22418 переглядiв

Загальна кількість бойових зіткнень станом на зараз зросла до 56. Ворог основні зусилля зосереджує на Покровському напрямку – там відбулося понад 40 відсотків сьогоднішніх ворожих атак

На Покровському напрямку тривають дев’ять бойових зіткнень, окупанти підтримують наступальні дії авіаударами, передає УНН із посиланням на зведення Генштабу станом на 16:30.

"Загальна кількість бойових зіткнень станом на зараз зросла до 56. Ворог основні зусилля зосереджує на Покровському напрямку – там відбулося понад 40 відсотків сьогоднішніх ворожих атак", - повідомили у Генштабі.

На Харківському напрямку до двох сьогоднішніх авіаударів додався ще один. Пообіді російські загарбники з напрямку Бєлгорода вдарили керованою авіабомбою по району села Веселе. Кількість наступальних дій противника не змінилася – і складає три.

На Куп’янському напрямку за сьогодні відбулося вже чотири боєзіткнення. Всі атаки окупантів відбито.

На Краматорському напрямку противник завдав авіаудару у район села Північне.

На Покровському напрямку, біля Новопокровського, Євгенівки, Новоселівки Першої і Яснобродівки, тривають дев’ять бойових зіткнень. З початку доби їх загалом на напрямку 23. Противник вже отримав відсіч неподалік Новоолександрівки, Невельського, Нетайлового та Сокола. Окупанти підтримують наступальні дії авіаударами – по одному разу били у райони Веселого і Новоолександрівки.

На Курахівському напрямку п’ять атак відбито. Тривають бойові дії у трьох локаціях в районі Красногорівки. Загострилася ситуація біля села Іллінка – ворог скинув у той район дві керовані авіабомби.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала, резюмували у Генштабі.

На фронті відбулося 73 бойових зіткнення – Генштаб07.06.24, 01:09

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Завтра в Україні "світло" вимикатимуть з 20:00 до 22:00

     • 39752 переглядiв