voroh-na-tot-pohrozhuie-vyluchyty-silhosptekhniku-u-fermeriv-yaki-ne-otrymaly-rosiiski-dokumenty

Ворог на ТОТ погрожує вилучити сільгосптехніку у фермерів, які не отримали російські документи

 • 23964 переглядiв

російські окупанти на тимчасово захоплених районах Запорізької області погрожують вилучати сільськогосподарську техніку у фермерів без російських документів. Фермерам пропонують перереєструвати техніку та отримати російський паспорт, інакше їхню техніку вилучать і передадуть в оренду більш "лояльним" фермерам.

росіяни почали "підготовку" до аграрного сезону на тимчасово захоплених районах Запорізької області. Вони погрожують вилучити сільгосптехніку у фермерів, які не отримали російські документи. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Деталі

В регіоні почав роботу "держтехнагляд" – фейкова структура, яка займається ревізією техніки. Окупаційна адміністрація вже повідомила селянам, що не переоформлена техніка буде вилучатись.

Проте аби переоформити техніку, необхідно не лише пройти техогляд, а й отримати посвідчення водія російського зразка. Для цього ж треба вже паспорт рф. Таким чином, фермер має отримати громадянство рф, інакше техніка буде вилучена,

- йдеться у повідомленні.

Зазначається, що при цьому, росіяни здають вилучену техніку в лізинг іншим "більш лояльним" фермерам. Тобто платять за вірність краденими машинами.

Нагадаємо

Окупанти на тимчасово захоплених територіях України планують дозволити підключення інтернету лише тим мешканцям, які отримали російський паспорт.

Збирають підписи у супроводі військових: у Центрі нацспротиву про "вибори президента рф" на ТОТ01.01.24, 16:14

Ольга Розгон

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Україна повернула тіла 77 полеглих українських захисників

     • 23341 переглядiв