vorog-vidikhayetsya-v-avdiyivtsi-fiksuyut-znachne-zmenshennya-rosiyskikh-shturmiv-ta-obstriliv-golova-mva

"Ворог видихається": в Авдіївці фіксують значне зменшення російських штурмів та обстрілів - голова МВА

 • 819537 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Атаки російських військ на Авдіївку тривають, але натиск ворога значно зменшився. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Авдіївської міської військово-цивільної адміністрації Віталій Барабаш, передає кореспондент УНН.

Цитата

«На напрямку залишається гаряче, але в останні пару днів помічаємо зменшення кількості штурмових дій по позиціях, обстрілів, у тому числі авіаракетних, та роботи авіації в цілому. Якщо максимально у нас був зафіксований 31 авіаракетний удар за добу, то за минулу добу їх було 12. Ми бачимо, що ворог видихається. Особливо це помітно у самому місті. Минулої доби вночі було вже майже спокійно – були поодинокі прильоти по старій та центральній частині міста, але масованих обстрілів вночі не було», - сказав він.

Деталі

Керівник адміністрації також уточнив, що за минулу добу немає загиблих та поранених серед цивільних мешканців міста. За його даними, у місті залишилося 1618 людей, при цьому невеликими темпами продовжується евакуація – виїжджають лише по кілька людей на добу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авдіївка протягом доби зазнала ракетного удару і поодиноких обстрілів – ОВА

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    лавров відвідає Північну Корею цього тижня

     • 271236 переглядiв

    Блінкен повернувся в Ізраїль - ЗМІ

     • 377678 переглядiв