vorog-boyitsya-vtratiti-bakhmut-bo-dlya-nikh-tse-stane-super-epikfeylom-cherevatiy

Ворог боїться втратити Бахмут, бо для них це стане супер епікфейлом - Череватий 

 • 883340 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Окупанти бояться втратити Бахмут, за який бились 10 місяців, бо для їхньої пропаганди це буде провал. У спробах втримати свої позиції армія рф продовжує атакувати позиції ЗСУ, але замість прориву вони отримують втрати як і бойового складу, так і техніки. Повідомив на ефірі всеукраїнського телемарафону речник Східного угрупування Сергій Череватий, передає УНН.

Цитата

"Якби вони його надто швидко втратили Бахмут, то для них, окрім військового значення, це був би значний іміджевий і пропагандистський провал. Адже позбутися просто величезної кількості особового складу, техніки, 10 місяців бившися об цей районний центр, і потім його негайно втратити – це був би вже, навіть для такої ганебної армії, як їхня, це був би вже супер-епікфейл", – сказав Череватий

Також, речник зазначив, що ворог намагається змінювати підрозділи у звʼязку з нестачею бойового складу, але успіхів їм це не приносить.

"В попередніх тижнях ми нанесли штурмові дії по ворогу та змусили його бути набагато обережнішим і зараз там спостерігаємо мінімум зіткнень. Вчора було 2, за цю добу було 1 боєзіткнення. Також там тривають артилерійські дуелі, ворог 353 рази наносив по нам удари зі ствольної та реактивної артилерії, ще ворог здійснив 5 авіанальотів. Ми також відповідали, в ході цього було знищено 85 окупантів, 141 зазнав поранення, 4 ми взяли у полон знищено 3 гармати, реактиву систему залпового вогню “град”, зенітно-ракетний комплекс “стріла-10”, самохідний міномет “тюльпан” та бойовий склад з боєприпасами”, - повідомив Череватий.

Доповнення

Сили оборони України продовжують наступальні дії на окремих напрямках, займаючи панівні висоти, лісосмуги, з метою витіснення ворога з підступів до Бахмута. Але обстановка в смузі відповідальності Східного угруповання військ залишається напруженою. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У небі над Україною знищено 6 "Кинджалів" та 6 "Калібрів"

     • 21464628 переглядiв