viyskovi-rf-zbilshili-kilkist-blokpostiv-navkolo-luganska-pereviryayut-cholovikiv

Військові рф збільшили кількість блокпостів навколо Луганська: перевіряють чоловіків

 • 1057326 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Навколо тимчасово окупованого Луганська ретельно перевіряють чоловіків, повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Військові рф збільшили кількість блокпостів навколо Луганська, де перевіряють усіх чоловіків. Нещодавно вони зупинили автобус з Довжанська. Із п’яти чоловіків, яких вивели для перевірки, повернулися лише троє. Крім того, військові автомобілі можуть зупинитися в будь-якій точці міста і провести обшук цивільного транспорту. Посилилися перевірки мобільних телефонів на наявність інформації в додатках", - повідомив Лисогор.

Деталі

Зі слів голови ОВА, ворог все частіше застосовує на Луганщині зняту з озброєння броньовану техніку.

"Вогневий вплив ворог не зменшує, намагаючись вразити населені пункти та позиції наших військових. Застосовує як реактивну, так і ствольну артилерію. Також все частіше росіяни використовують застарілі моделі бойових машин піхоти, раніше зняті з озброєння. Зараз повертають, щоб було, на чому воювати. До речі, днями вони втратили ще дві БМП-1", - зазначив Лисогор.

"У районі Білогорівки противник намагався відшукати слабкі місця в нашій обороні, але його наступальні дії ні до чого не призвели. Макіївка і Білогорівка минулої доби опинилися під артилерійським ураженням з боку росіян", - додав голова ОВА.

Доповнення

За даними Генштабу, протягом минулої доби ворог завдав 2 ракетних та 68 авіаційних ударів, здійснив 67 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Уночі в українському небі було знищено 18 ударних дронів типу Shahed з 24 та один розвідувальний безпілотник.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У росії вночі загорілося ще на одному нафтозаводі

     • 1828396 переглядiв

    росіяни вночі завдали ракетний удар по Краматорську

     • 1046976 переглядiв

    Нічна атака рф на Київ: уламки пошкодили автомобілі

     • 3589583 переглядiв

    Ще плюс 650: Генштаб оновив дані про знищених окупантів

     • 1460947 переглядiв