visokopostavleniy-rosiyskiy-general-goryachev-mayzhe-napevno-zaginuv-na-pivdni-ukrayini-britanska-rozvidka

Високопоставлений російський генерал горячев "майже напевно" загинув на півдні України - британська розвідка

 • 901555 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Високопоставлений російський генерал сергій горячев, майже напевно ліквідований у вівторок на півдні України, на момент смерті, імовірно, виконував обов’язки командувача російською 35-ю загальновійськовою армією, повідомляє у п'ятницю у звіті на основі розвідданих Міноборони Великої Британії, пише УНН.

Деталі

"Генерал-майор сергій горячев майже напевно загинув внаслідок удару по командному пункту 12 червня 2023 року або близько того на півдні України. горячев був начальником штабу 35-ї загальновійськової армії. Оскільки призначений командувач 35-ї загальновійськової армії генерал-лейтенант олександр санчик, як повідомляється, заповнює прогалину у вищому штабі, існує реальна ймовірність того, що горячев був виконувачем обов'язків командувача армією на момент своєї смерті. горячев – перший російський генерал, убитий в Україні з початку 2023 року", - повідомили у МО Британії.

У відомстві зауважили, що у березні 2022 року частини цієї армії були присутні під час розправи над мирним населенням у Бучі, а в червні 2022 року сили були значною мірою знищені під Ізюмом.

Доповнення

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 218 500 осіб, 3965 танків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    До України прибув президент ПАР

     • 995878 переглядiв

    Ворог за ніч обстріляв п'ять громад Сумщини: є руйнування

     • 603892 переглядiв

    Окупанти поцілили по залізничній зупинці у Куп'янську

     • 1140424 переглядiв