vimagali-11-tisyach-dolariv-v-batka-zagiblogo-viyskovogo-na-dnipropetrovschini-zatrimali-dvokh-zlovmisnikiv

Вимагали 11 тисяч доларів в батька загиблого військового: на Дніпропетровщині затримали двох зловмисників

 • 547323 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. На Дніпропетровщині викрили зловмисників, які вимагали 11 тисяч доларів США неіснуючого боргу у батька загиблого військовослужбовця. Про це повідомила Національна поліція України, пише УНН.

Деталі

Оперативники управлінь стратегічних розслідувань у Луганській області спільно зі слідчими обласної поліції викрили зловмисників якими опинилися 23-річний та 39-річний чоловіки. Вони намагалися отримати від батька загиблого військовослужбовця неіснуючий борг розміром 11 тисяч доларів. Фігуранти погрожували потерпілому фізичною розправою, тиснули психологічно та змушували продати власний будинок.

8 жовтня за підтримки поліції особливого призначення Дніпропетровської області фігурантів затримали відразу після отримання коштів.

За процесуального керівництва Новомосковської окружної прокуратури чоловікам повідомили про підозру за ч. 4 ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вимагав 10 тисяч доларів: у Дніпрі прокурора затримали на хабарі

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    СБУ ліквідувала три нові схеми виїзду ухилянтів за кордон

     • 553109 переглядiв

    З’явилося відео, як ЗСУ влучно знищують російську САУ

     • 1506327 переглядiв