viiska-rf-dekilka-raziv-ves-den-byly-po-dnipropetrovshchyni-1-zahyblyi-6-poranenykh

Війська рф декілька разів весь день били по Дніпропетровщині: 1 загиблий, 6 поранених

 • 20493 переглядiв

Окупанти атакували Нікопольщину артилерією та дронами. Загинула 42-річна жінка, поранено 6 осіб. Пошкоджено інфраструктуру, житлові будинки та інші об'єкти.

Протягом доби окупаційні війська рф активно били до Дніпропетровщині - били з артилерії, дронами-камікадзе та скидали вибухівку з безпілотників. В області є постраждалі та щонайменше один загиблий. Про це розповів голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Деталі

За словами Лисака, із самого ранку і протягом всього дня ворог лютував на Нікопольщині. Під ворожими атаками були районний центр, Покровська, Червоногригорівська і Марганецька громади.

Окрім того, агресор скинув на населені пункти понад десяток боєприпасів з БпЛА. Застосовував дрони-камікадзе, гатив з артилерії.

У Нікополі загинула 42-річна жінка. А ще за сьогодні через обстріли росіян постраждали шестеро людей. Чоловіки 60 і 67 років – важкі. Поранені жінки 19 і 59 років і чоловіки 74 і 30 років – у стані середньої тяжкості.

- резюмував голова ОВА. 

Він розповів, що загалом у районі пошкоджена інфраструктура. Сталося декілька пожеж. 

Зокрема, понівечені торговельний центр, навчальний заклад, 8 багатоквартирних будинків, 13 приватних осель, 5 господарських споруд. Потрощена автівка, газогін. Пошкоджена й лінія електропередач.

Окупанти обстріляли Нікополь: є загибла, п’ятеро поранених29.08.24, 11:20

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі