ukenru
vidbulosya-pidgotovche-sudove-zasidannya-u-spravi-pro-napad-na-zhinku-u-potyazi-mariupol-kii-v

Відбулося підготовче судове засідання у справі про напад на жінку у потязі "Маріуполь-Київ"

 • 14737 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. У Солом’янському районному суді міста Києва відбулося підготовче засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням чоловіка у нападі та спробі зґвалтування жінки у вагоні потягу сполученням "Маріуполь-Київ". Про це УНН повідомили у пресслужбі прокуратури Києва.

"За результатами засідання, обвинувальний акт призначено до розгляду. Наступне судове засідання відбудеться 22 грудня 2020 року", - повідомили у прокуратурі.

Зазначається, що наразі обвинувачений перебуває під вартою.

Нагадаємо, 31 липня 2020 року в одному з вагонів пасажирського потягу, який прямував з Маріуполя до Києва, обвинувачений напав на жінку, побив її та намагався зґвалтувати у присутності її малолітнього сина. Зловмисником виявився уродженець Запоріжжя, 1975 року народження, якого згодом суд відправив рецидивіста під арешт.

Чоловіку інкримінується вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 153 (сексуальне насильство) та ч. 2 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України та кримінального проступку за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) КК України. Санкція статтей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП