vidbulosia-pershe-zasidannia-rady-nato-ukraina-u-viiskovomu-formati-predstavnyk-kyieva-prosyv-zbilshyty-postachannia-zbroi

Відбулося перше засідання Ради НАТО-Україна у військовому форматі: представник Києва просив збільшити постачання зброї

 • 26777 переглядiв

Сьогодні відбулося перше засідання Ради НАТО-Україна на рівні керівників оборонних відомств. Представник України поінформував про бойову обстановку, запросив збільшення поставок зброї та обговорив перспективи об'єднання зусиль із НАТО.

Сьогодні відбулося перше засідання Ради НАТО-Україна у військовому форматі на рівні начальників оборонних відомств, передає УНН з посиланням на Facebook Місії України при НАТО.

Український військовий представник генерал-майор Сергій Салкуцан від імені Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного звернувся до союзників.

Як зазначено в повідомленні, Салкуцан поінформував про поточну ситуацію на полі бою, наголосив на пріоритетних потребах ЗСУ, закликав збільшити постачання озброєння, зокрема систем ППО і ракет.

Обсудили перспективу объединения технологических усилий Украины и НАТО для победы: Залужный поговорил с председателем военного комитета Альянса16.01.2024, 21:38

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі