ukenru
vidbulasya-zustrich-zelenskogo-z-ukrayinskim-predstavnitstvom-v-tkg-ta-kerivnitstvom-sbu

Відбулася зустріч Зеленського з українським представництвом в ТКГ та керівництвом СБУ

 • 15950 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Представники української гуманітарної групи ТКГ в Мінську, разом з керівництвом Служби безпеки України і об‘єднаного центру з питань зниклих безвісти і заручників поінформували Президент України Володимира Зеленського про роботу гуманітарної групи та передали Президенту прізвища і списки заручників і зниклих безвісти на Донбасі. Про це у Facebook написала перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко, передає УНН.

“Відбулася зустріч представників українських гуманітарної групи ТКГ в Мінську з новообраним Президентом Зеленським , на якій також були присутні керівництво СБУ і об‘єднаного центру з питань зниклих безвісти і заручників. Поінформували про роботу гуманітарної групи , деталі перемовин, позиції, які відстоювали, прізвища і списки заручників і зниклих, іншу проблематику”, — написала Геращенко.

На її думку, якщо ця інформація і “інституційна пам‘ять” допоможе звільнити українських громадян, то “це буде важливо”.

“Сподіваюся , найближчим часом нова команда визначиться з новими учасниками мінських груп”, — додала вона.

Як повідомляв УНН, раніше Геращенко заявила, що готова поділитися та передати новій владі всю інформацію, стосовно проведеної роботи над визволенням українських політв’язнів, військовополонених та заручників.

Українські Національні Новини

Політика