vbyvstvo-farion-mvs-pokazalo-video-zatrymannia-pidozriuvanoho

Вбивство Фаріон: МВС показало відео затримання підозрюваного

 • 75673 переглядiв

У Дніпрі затримано 18-річного підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон. МВС продемонструвало відео затримання та оперативно-розшукових дій, включаючи відповіді затриманого на запитання щодо злочину.

У Міністерстві внутрішніх справ показали момент затримання підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон, а також оперативно-розшукових дій під час розслідування, у тому числі відповіді затриманого на запитання щодо злочину, пише УНН.

Деталі

Відео оперативно-розшукових дій, які тривали безперервно упродовж кількох днів, продемонстрували на брифінгу 26 липня за участю міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, голови Національної поліції України, а також заступника Генпрокурора та першого заступника голови Служби безпеки України у Львові.

Доповнення

19 липня невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню. У лікарні Ірина Фаріон померла.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 25 липня у місті Дніпро затримано 18-річного хлопця, який ймовірно є причетним до умисного вбивства Ірини Фаріон.

Як вказав голова МВС Ігор Клименко, у правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон. За його словами, розслідування тривало 139 годин.

Поліція повідомляла раніше, що має кілька версій вбивства мовознавиці Ірини Фаріон, включаючи громадську, політичну діяльність і особисту неприязнь. Правоохоронці знайшли гільзу після пострілу та не виключають "російський слід" у злочині.

Правоохоронці 26 липня повідомили про підозру 18-річному жителю Дніпра у вбивстві Ірини Фаріон. 

У Галицькому райсуді Львова 26 липня о 13:00 очікується засідання щодо обрання запобіжного заходу 18-річному підозрюваному у вбивстві Ірини Фаріон.

Прокуратура наполягатиме на застосуванні до 18-річного підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Популярні

Новини по темі

В Україні послабили графіки відключень світла по областях

 • 15554 переглядiв

Вбивство Фаріон: в МВС заявили, що зброю ще не знайшли

 • 12024 переглядiв