vbyvaly-tykh-khto-utyskuvav-i-muchyv-musulman-choloviky-yaki-vzialy-zaruchnykiv-u-rosiiskii-kolonii-zapysaly-video

Вбивали тих, хто утискував і мучив мусульман: чоловіки, які взяли заручників у російській колонії, записали відео

 • 10662 переглядiв

Чоловіки, що захопили заручників у російській колонії, заявили, що вимагають обміну заручниками "заради братів мусульман". Вони стверджують, що діють через "пригнічення мусульман" росією.

Чоловіки, що захопили заручників у російській виправній колонії (ВК-19), заявили, що не вимагали грошей і вертоліт. Раніше про це написали прокремлівські ТГ-канали, передає УНН із посиланням на "Astra".

"В'язні стверджують, що їхня вимога – обмін заручниками. Вони кажуть, що захопили співробітників колонії "заради братів мусульман і полонених" та "встановлення шаріату", і оскільки "росія скрізь пригнічує мусульман", - пише Astra.

Крім того, у соцмережах шириться відео із захопленої волгорадської колонії 19.

"Ось табір дев'ятнашка, захопили мусорів. Вбивали тих, хто утискував і мучив мусульман. У когось забирали книги, у когось килимки. Ось і ми з ними так само ніякої пощади", - зазначають чоловіки на відео.

Нагадаємо

У виправній колонії №19 у волгоградській області рф стався бунт. Нападники, які, за повідомленнями, називають себе членами "ІДІЛ", захопили заручників, вбили одного співробітника ФСВП та поранили кількох інших.

Антоніна Туманова

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Україна та Індія погодили документи про співпрацю у 4 сферах

     • 16427 переглядiв