v-uriadi-polshchi-pohodylysia-na-vymohy-fermeriv-yaki-pohrozhuiut-vidnovyty-blokuvannia-kordonu-z-ukrainoiu

В уряді Польщі погодилися на вимоги фермерів, які погрожують відновити блокування кордону з Україною

 • 27509 переглядiв

Міністерство сільського господарства Польщі погодилося з вимогами фермерів щодо збільшення субсидій та збереження сільськогосподарського податку, запобігаючи відновленню блокади кордону.

Міністерство сільського господарства Польщі приймає всі вимоги фермерів з асоціації "Зраджене село", які погрожують відновити блокаду на пункті пропуску "Медика-Шегині" на кордоні з Україною. Про це заявив заступник міністра країни Міхал Колодзєйчак, пише RMF24, інформує УНН.

Деталі

Заступник міністерства сільського господарства Польщі  прокоментував висунуті вимоги фермерів з асоціації "Зраджене село", які сьогодні ухвалюватимуть рішення про продовження протесту на пункті пропуску "Медика-Шегині".

"Міністерство приймає всі 3 вимоги фермерів і приймає їх до виконання. Я не дозволю обдурити жодну сільськогосподарську спілку", - заявив Колодзєйчак.

Польські фермери, зокрема, хочуть більших субсидій для виробників кукурудзи, додаткового фінансування на кредити ліквідності та збереження сільськогосподарського податку на рівні минулого року. 

Імпорт українського зерна: уряд Туска збереже заборону02.01.24, 21:44

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Помер правнук Івана Франка

     • 26527 переглядiв