v-ukrayinskomu-krimu-znovu-zamayoriv-derzhavniy-prapor-gur-pidtverdilo-nichnu-spetsoperatsiyu-na-pivostrovi-i-pokazalo-video

"В українському Криму знову замайорів державний прапор": ГУР підтвердило нічну спецоперацію на півострові і показало відео

 • 1215648 переглядiв

Цитата

"Вночі 24 серпня відбулася операція ГУР МО України за підтримка ВМСУ в тимчасово окупованому Криму. Спецпідрозділи на плавзасобах висадились на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк. Під час виконання завдання українські оборонці вступили в боєзіткнення з підрозділами окупанта. В результаті, противник зазнав втрат серед особового складу, знищено ворожу техніку. Також в українському Криму знову замайорів державний прапор", - вказали в укранській розвідці.

"Усі цілі та задачі виконано. По завершенню спецоперації українські оборонці без втрат залишили місце подій", - зазначили у ГУР МОУ.

Деталі

Як вказали у ГУР, окупаційна адміністрація Криму не коментує події, попри масові звернення місцевих жителів. Єдине повідомлення стосується начебто «знищення боєприпасів за встановленим графіком».

"Українські Сили оборони і надалі надаватимуть окупантам допомогу в знищенні боєприпасів, техніки та живої сили", - наголосили у розвідці.

Раніше

Стало відомо, що бійці ГУР висадилися в Криму в межах спецоперації.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі