ukenru
v-ukrayini-sche-dvoye-prikordonnikiv-zakhvorili-na-covid-19

В Україні ще двоє прикордонників захворіли на COVID-19

 • 11610 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. В Україні на COVID-19 захворіло 20 прикордонників, за минулу добу стало відомо про 2 нових випадки захворювання. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби.

"Станом на 6 травня 2020 року у результаті тестування військовослужбовців та працівників Державної прикордонної служби України на COVID-19 зафіксовано 20 позитивних ПЛР-тестів", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що протягом минулої доби зафіксовано 2 нові випадки захворювання представників Державної прикордонної служби України у Закарпатській та Сумській областях.

"У підрозділах проведено необхідну дезінфекцію приміщень та вжили всіх запобіжних заходів, зокрема й щодо направлення на самоізоляцію під контролем лікарів відомства персоналу, який контактував з хворими", - зазначається у повідомленні.

Також на даний момент під контролем медиків перебувають понад три сотні прикордонників, які контактували з хворими. Переважна більшість контактних осіб знаходяться на самоізоляції, решта – ізольовані у підрозділах чи обсерваторах.

"Загалом на сьогодні, із загальної кількості військовослужбовців та працівників Держприкордонслужби, які отримали лабораторно підтверджений діагноз COVID-19, одужали 4 військовослужбовці, 16 осіб продовжують лікування", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Україні вже 13 184 випадки COVID-19, з них 327 летальні.

Українські Національні Новини

Суспільство