v-ukrainu-prybuv-premier-khorvatii-predstavyt-novyi-paket-dopomohy

В Україну прибув прем'єр Хорватії: представить новий пакет допомоги

 • 25463 переглядiв

Андрей Пленкович здійснив неоголошений візит до Києва. Він візьме участь у засіданні Кримської платформи та представить новий пакет двосторонньої допомоги Україні, включаючи допомогу в розмінуванні.

Прем'єр-міністр Хорватії Андрей Пленкович сьогодні 11 вересня прибув до Києва з неоголошеним робочим візитом.  Прем'єр візьме участь у засіданні Кримської платформи та представить новий пакет двосторонньої допомоги Україні. Про це пише  HRT, передає УНН

Прем’єр-міністр у Києві вже взяв участь у церемонії відкриття Пам’ятника жертвам геноциду кримськотатарського народу, яку очолили Президент Володимир Зеленський та лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв. Пленкович зустрівся із головою української держави та його дружиною. 

Президент Сенату Чехії прибув до Києва11.09.24, 10:12

Під час перебування в Києві Пленкович також  проведе зустріч, зокрема, з головою Верховної Ради Русланом Штефанчуком  і прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем.

 Разом з делегацією прем'єр-міністр візьме участь у засіданні Кримської платформи. Як повідомляє HRT, окрім політичної підтримки України, будуть також конкретні домовленості про допомогу в розмінуванні України. 

Під час візиту буде презентовано новий пакет двосторонньої допомоги Хорватії Україні.

Держсекретар США Блінкен та глава МЗС Британії Леммі прибули з візитом до України11.09.24, 12:06

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі