v-serpni-armiia-rf-pochala-zaznavaty-bilshykh-vtrat-u-brytanskii-rozvidtsi-nazvaly-prychynu

В серпні армія рф почала зазнавати більших втрат: у британській розвідці назвали причину

 • 19201 переглядiв

Збільшення втрат рф пов'язане з Курською операцією України та наступом на Покровському напрямку. З початку війни росія втратила понад 610 тисяч військових.

Збільшення кількості втрат російської армії у серпні пов'язане з Курською операцією ЗСУ і триваючим наступом росіян на Покровському напрямку. Про це ідеться у новому звіті міністерства оборони Великої Британії на основі розвідданих, пише УНН.

Деталі

Як йдеться у звіті Міноборони Британії, середньодобові російські втрати (вбиті та поранені) в Україні збільшилися в серпні 2024 року до 1 187 на день. З початку війни росія, ймовірно, зазнала понад 610 тисяч втрат.

 Збільшення кількості жертв у серпні 2024 року майже напевно пов'язане з Курською операцією України і триваючим наступом на Покровському напрямку. росія продовжує покладатися на масовість, щоб пом'якшити нестачу особового складу і техніки

- йдеться у звіті Міноборони Британії.

У британській розвідці вважають, що хоча тиск росії на всю лінію фронту триватиме протягом наступного місяця, обмежені можливості, найімовірніше, продовжать знижувати їхню здатність використовувати будь-які тактичні успіхи в ширших оперативних досягненнях. 

Протягом вересня 2024 року кількість втрат у російських військах, ймовірно, перевищуватиме 1000 осіб на день, додали у британській розвідці. 

Ще плюс 1200 окупантів і 6 танків: Генштаб оновив дані про втрати ворога05.09.24, 07:10

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Капсула Starliner може повернутися назад без екіпажу

     • 9783 переглядiв

    Очільником МЗС України призначили Андрія Сибігу 

     • 15158 переглядiв