ukenru
v-ordlo-poshiryuyutsya-chutki-pro-pidvischennya-zarplat-byudzhetnikam-za-groshi-rf-rozvidka

В ОРДЛО поширюються чутки про підвищення зарплат бюджетникам за гроші РФ - розвідка

 • 9277 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Російське окупаційне командування продовжує посилювати вплив на населення тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей з метою його стимулювання щодо участі у так званих "виборах", які заплановані 11 листопада цього року. В ОРДЛО поширюються чутки про підвищення зарплат бюджетникам за гроші РФ. Про це сказав сьогодні на брифінгу речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк з посиланням на інформацію Головного управління розвідки, передає кореспондент УНН.

"Серед місцевих жителів та особового складу з’єднань і частин 1-го та 2-го армійських корпусів ЗС РФ інтенсивно поширюються чутки про надання Росією фінансової допомоги окупаційним адміністраціям, що надалі може вплинути на підвищення грошових виплат працівникам бюджетної сфери та так званим "військовослужбовцям" російських окупаційних військ", - повідомив він.

Крім того, з другої половини жовтня у підрозділах противника, в яких відпрацьовані списки для участі в голосуванні, розпочато виплату грошового забезпечення по заборгованості, розповів речник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОРДЛО приховано примушують місцевих жителів взяти участь у "виборах" 11 листопада - розвідка

"Водночас з отриманням російськими військовослужбовцями грошового забезпечення, на адресу окупаційного командування почали надходити чисельні звернення місцевих “органів влади” з вимогою обмежити вихід особового складу за межі розташування підрозділів", - зазначив Гуцуляк.

Як повідомляв УНН, в ЄС заявили, що так звані "вибори" в ОРДО, заплановані на 11 листопада 2018 року, суперечать духу мінських угод.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП