v-op-vipravili-zayavu-pro-velike-budivnitstvo-pislya-zvinuvachen-v-manipulyatsiyi

В ОП виправили заяву про "Велике будівництво" після звинувачень в маніпуляції

 • 12307 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. На сайті Офісу Президента України виправили заяву про те, що 93% українців вважають програму "Велике будівництво", ініційовану Президентом Володимиром Зеленським, головною позитивною подією року. Наразі там вказано, що такої думки дотримується 11,3% громадян. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ОПУ.

Так, на сайті вказують, що новина містить виправлення – змінено заголовок, перший та другий абзаци. Також в ОПУ перепрошують за неточність.

"За уточненою інформацією від Фонду "Демократичні ініціативи", програму "Велике будівництво" назвали подією року 11,3% опитаних, з них 93% оцінили її як позитивну. "Велике будівництво" – єдиний з пунктів у рейтингу топ-5 подій року, який українці відзначили позитивно", - йдеться у виправленій новині.

Нагадаємо, Офіс Президента повідомив з посиланням на результати опитування Фонду "Демократичні ініціативи" ім.І. Кучеріва та КМІС, що 93% опитаних назвали програму "Велике будівництво" головною подією 2020 року.

Після чого науковий директор Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, доктор історичних наук, професор кафедри політології НаУКМА Олексій Гарань звинуватив ОП в маніпулюванні їхніми соціологічними даними.

Як повідомлялося, на Волині викрили групу посадовців служби місцевих автомобільних доріг та будівництва, які організували “схеми відкатів” на об’єктах “Великого будівництва”.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі