v-ofisi-prezidenta-proyasnili-zayavu-pro-peregovori-schodo-krimu-lishe-ymovirna-optsiya

В Офісі Президента прояснили заяву про переговори щодо Криму: лише ймовірна опція

 • 1104212 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. Україна не піде на жодні територіальні компроміси, після досягнення стратегічних цілей потенційно може відкриватися дипломатична сторінка про повернення Криму. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Андрій Сибіга в коментарі ВВС Україна, пише УНН.

Деталі

Сибіга уточнив, що переговори щодо Криму - це лише імовірна опція, але мета залишається єдиною - повернення Криму, пише видання.

"Всі землі мають бути повернені, жодних територіальних компромісів. Коли ми досягаємо стратегічних цілей, коли ми, наприклад, виходимо на адмінмежу, ми говоримо, що потенційно може відкриватися дипломатична сторінка про повернення Криму. Але я абсолютно не виключаю і військовий спосіб", - пояснив Сибіга.

Раніше

Financial Times повідомило з посиланням на слова Сибіги, що Україна готова обговорювати з росією питання тимчасово окупованого Криму, якщо українські військові досягнуть межі півострова. Видання назвало такі коментарі "найбільш відвертою заявою" про зацікавленість Києва в переговорах з квітня 2022 року.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Митрополиту Черкаської єпархії УПЦ МП вручили підозру

     • 345599 переглядiв

    Митрополиту Черкаської єпархії УПЦ МП вручили підозру

     • 464223 переглядiв

    Міжнародні резерви України стали рекордними за 11 років

     • 1158290 переглядiв

    Макрон "розраховує", що Сі Цзіньпін "приведе росію до тями"

     • 843044 переглядiв