v-odeskii-oblasti-piatyrichna-dytyna-opynylas-u-likarni-z-alkoholnym-otruienniam

В Одеській області п'ятирічна дитина опинилась у лікарні з алкогольним отруєнням

 • 34126 переглядiв

В Одеській області 5-річний хлопчик постраждав від алкогольного отруєння після вживання вина. Зараз він вдома і почувається добре, сім'я перебуває під наглядом соціальних служб.

В Одеській області п’ятирічний хлопчик опинився у лікарні з алкогольним отруєнням. Як повідомили у поліції, зараз дитина вже вдома, її стан задовільний, передає УНН.

Деталі

Подія сталася напередодні Нового року. Попередньо поліцейські встановили, що поки дорослі поралися по господарству, їхній п'ятирічний син, залишений без нагляду, випив вино зі склянки, що стояла на столі. Мати, побачивши, як дитина вжила алкогольний напій, одразу викликала "швидку".

"У лікарні хлопчику надали необхідну допомогу і відпустили його додому. Соціальні служби вже сьогодні проведуть обстеження умов проживання родини. Вирішується питання про притягнення матері до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Її санкція передбачає попередження або накладення штрафу у розмірі від 850 до 1700 гривень", - зазначив начальник відділу поліцейської діяльності № 2 Подільського районного управління поліції Сергій Чепіль.

Антоніна Туманова

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Бавовна у бєлгороді: у місті лунають вибухи

     • 35857 переглядiв

    Імпорт українського зерна: уряд Туска збереже заборону

     • 107890 переглядiв

    Кількість постраждалих від масованої атаки рф зросла до 130

     • 101573 переглядiв

    Атака рф на Харків: у МВС заявили, що пошкоджено 75 квартир

     • 35084 переглядiв

    У Токмаку окупанти приймають гучні "вітання" - Федоров

     • 100855 переглядiв