v-odesi-vodii-prokatav-pratsivnykiv-ttsk-na-kapoti-avtivky

В Одесі водій прокатав працівників ТЦК на капоті автівки

 • 20386 переглядiв

В Одесі водій агресивно наїхав на співробітників торгового центру на капоті автомобіля, поранивши двох військовослужбовців на контрольно-пропускному пункті, один з яких отримав травму голови, а водій був оголошений в розшук.

В Одесі водій прокатав працівників ТЦК на капоті автівки. Інцидент стався 20 червня в Приморському районі міста, відео з ним опублікувала низка телеграм-каналів. В обласному ТЦК та СП відреагували на ситуацію. Там повідомили, що це сталося на блокпосту, постраждали двоє  військовослужбовців, які виконували оповіщення цивільного населення. Один з них отримав травму голови, передає УНН.

Деталі

За їхніми даними, інцидент стався на одному з блокпостів. Постраждали двоє військовослужбовців, які виконували оповіщення громадян. Один з них отримав травму голови.

20 червня в Приморському районі міста Одеси стався прикрий інцидент: внаслідок агресивної поведінки водія, на блокпосту постраждали двоє військовослужбовців, які виконували оповіщення цивільного населення

 зазначено у повідомленні.

Водія автівки поліція оголосила в розшук.

На Тернопільщині пасажири автобуса блокували трасу через те, що водія забрали представники ТЦК: що відомо 20.06.24, 15:50

Лілія Подоляк

Суспільство

Популярні

Новини по темі

В Одесі водій прокатав працівників ТЦК на капоті автівки

 • 20386 переглядiв